SAVRŠEN POSLOVNI PROSTOR KAO MUDRA NOVOGODIŠNJA ODLUKA

Savršen poslovni prostor kao mudra novogodišnja odluka

Bliži se kraj godine, vreme sumiranja rezultata i donošenja važnih poslovnih odluka na nivou kompanije. Ukoliko tražite poslovni prostor ili razmišljate da u Novoj godini preselite sedište kompanije u centar grada, Business Garden predstavlja idealan izbor.  Ova jedinstvena moderna poslovna zgrada A klase u samom centru Beograda još jedan je u nizu uspešnih projekata izraelskih investitora AFI Europe i Shikun & Binui Group koji zakupcima nudi brojne prednosti modernog poslovanja.

Jedna od glavnih prednosti ovog poslovnog kompleksa svakako je prestižna centralna lokacija, kao jedan od osnovnih preduslova za razvoj i prosperitet kompanija. Business Garden se nalazi na 5 minuta hoda od najznačajnijih lokaliteta i institucija, 15 minuta vožnje od poslovne zone na Novom Beogradu i 20 minuta od aerodroma. Ukupne površine od 16,000 m², zakupcima će obezbediti i 220 podzemnih parking mesta

Zahvaljujući visokoj fleksibilnosti prostora i mogućnostima za efikasnu podelu, Business Garden će kompanijama omogućiti značajnu uštedu u odnosu na željeni broj radnih mesta. Zakupci će imati idealne radne uslove po najvišim standardima, uz mogućnost koncipiranja poslovnog prostora u skladu sa individualnim profesionalnim potrebama i po ugledu na vrhunske svetske kompanije. Kao jedna od retkih LEED sertifikovanih zgrada u Srbiji, Business Garden predstavlja energetski efikasno i zdravo radno okruženje.

Kaže se da je lako doneti novogodišnju odluku, a uz CBS International, vodeću konsultantsku kuću za nekretnine u Srbiji koja je deo Cushman & Wakefield grupe i ekskluzivni zastupnik za izdavanje Business Garden-a, biće vam lako da tu odluku i realizujete!