BUSINESS GARDEN POŽELEO DOBRODOŠLICU PRVIM ZAKUPCIMA

Business Garden, najmodernija poslovna zgrada A klase u samom centru Beograda, početkom maja dočekala je prve zakupce. Renomirane inostrane kompanije smestile su svoje kancelarije u high-tech poslovni prostor izraelskih investitora „AFI Europe“ i „Shikun & Binui Group“, popunjavajući više od trećine kapaciteta zgrade.

Tokom leta se nastavlja useljenje kompanija koje će moći da uživaju u prednostima prestižne lokacije povezane sa svim bitnim institucijama i saobraćajnicama. Takođe, kompanije će u potpunosti moći da prilagode poslovni prostor sopstvenim potrebama i korporativnim vrednostima, a zaposlenima će biti na raspolaganu i podzemni parking sa čak 220 mesta. Business Garden nudi prijatan i komforan radni ambijent u skladu sa najvišim svetskim standardima, pa ne čudi što se već početkom jeseni očekuje popunjenost ovog poslovnog kompleksa od 100%.

Ekskluzivni zastupnik za izdavanje najsavremenije poslovne zgrade u centru grada je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe.