Business Garden po Vašoj meri

+381 11 20 90 525

Deo kondominijuma:

BIZNIS GARDEN PO VAŠOJ MERI

Biznis Garden je idealno mesto za svaki uspešan biznis.

Njegovi tehnički i tehnološki standardi odgovaraju potrebama IT kompanija, advokatskim kancelarijama, revizorskim kućama, marketinškim agencijama, call centrima.

Ovo je jedina moderna poslovna zgrada u centru Beograda koja je deo najpopularnijeg kondominijuma Central Garden, ali koja je istovremeno, zahvaljujući svom savremenom arhitektonskom rešenju, u potpunosti konceptualno i funkcionalno nezavisna.

Biznis Garden je savršen poslovni ambijent za one kompanije koje posebno vode računa o profesionalnim potrebama svojih zaposlenih, njihovom radnom okruženju koje, ukoliko je dobro organizovano, i te kako može pozitivno da utiče na kreativnost, inspiraciju i motivisanost tima.

MODERNA ZGRADA ZA MODERAN BIZNIS

  • Ukupne površine 16,000 m²
  • 220 podzemnih parking mesta
  • Poslovna zgrada A klase
  • 15 spratova
  • 4 lifta
  • Poslovni prostor od 250 m²

Biznis Garden svojim zakupcima nudi idealne radne uslove po najvišim standardima, uz prestižnost centralne gradske lokacije i povezanost sa svim bitnim institucijama, lokalitetima i saobraćajnicama.

Obezbeđen parking za zaposlene u najužurbanijoj gradskoj zoni, fleksibilnost i mogućnost prilagođavanja poslovnog prostora u skladu sa potrebama firmi i koncipiranja istog po ugledu na vrhunske svetske kompanije, samo su neki od benefita koje pruža ova poslovna zgrada.

U želji da maksimalno prilagodimo moderan poslovi ambijent individualnim potrebama zakupaca iz najrazličitijih oblasti poslovanja, Biznis Garden će u saradnji sa privatnim vrtićem “Play”, koji se nalazi u Ivankovačkoj ulici nuditi svim zaposlenima u Biznis Garden-u pažljivo osmišljen vrtićki program prilagođen svim uzrastima dece od jaslenog do školskog, sa mogućnošću usluge preuzimanja dece, kao i radnim vremenom vrtića prilagođenim ličnom rasporedu zaposlenih u Biznis Garden-u.