Kako izabrati pravu lokaciju za Vašu kompaniju

Business Garden uskoro vraća trend poslovanja u centar Beograda

Svakom poslovanju potrebno je okruženje koje ga podržava. Poslovni prostor važan je, kako zaposlenima koji u njemu provode najveći deo svog vremena, tako i za opšti utisak koji kompanija ostavlja na klijente i saradnike. Pored sofisticirane arhitekture, funkcionalnosti i tehničke opremljenosti, jedan od ključnih kriterijuma odabira poslovnog prostora je atraktivost lokacije. Uspešne i moderne kompanije uvek su pozicionirane u samom centru dešavanja.

Uticaj lokacije na imidž kompanije i njeno poslovanje najizraženiji je kod firmi koje pružaju profesionalne usluge poput advokatskih i revizorskih kuća, IT kompanija i marketinških agencija. Međutim, usled manjka adekvatnog zemljišta, lošije infrastrukture i nedostatka parkinga u centru Beograda, čak i kompanije koje po prirodi poslovanja tradicionalno gravitiraju ka gradskom jezgru, fokusirale su se na centralnu poslovnu zonu Novog Beograda.

Pa ipak, uprkos nedostatku adekvatnog poslovnog prostora u centru, tražnja za istim
se godinama ne smanjuje. Velikim zakupcima nedostaje moderno opremljen prostor odgovarajuće kvadrature koji omogućava dodatne sadržaje za zaposlene, parking i profesionalno održavanje. Dobra vest je da u samom centru Beograda počinje izgradnja poslovne zgrade koja ispunjava sve navedene zahteve.

Business Garden, najnoviji u nizu uspešnih projekata izraelskih kompanija „AFI Europe“ i „Shikun & Binui Group“, gradiće se po najvišim svetskim standardima kako bi pružio prijatan i komforan radni ambijent, opremljenost savremenom, sofisticiranom tehnologijom i visoku fleksibilnost i funkcionalnost prostora koji se prilagođava delatnosti i potrebama zakupaca. Prednosti novog poslovnog objekta su lokacija u samom centru, a opet ušuškana i izdvojena iz gužve, odlična povezanost sa svim bitnim institucijama, sudovima, glavnim saobraćajnicama i poslovnom zonom na Novom Beogradu, dobra vidljivost i mogućnost korišćenja sopstvenog parkinga, što u centru predstavlja pravu retkost.

Trend modernog poslovanja vraća se u samo srce grada pa budite među prvima koji će ga ispratiti. Neka vaša nova poslovna adresa bude u centru svih zbivanja.

Ekskluzivni zastupnik za izdavanje poslovnog prostora je kompanija CBS International, vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji.