LOKACIJA – STRATEŠKI VAŽAN POTEZ ZA MODERAN BIZNIS

Svaki ozbiljan vlasnik biznisa bez obzira da li je u pitanju IT industrija, advokatska ili revizorska firma, marketinška agencija, zna da je lokacija jedan od ključnih faktora koji utiče na uspeh poslovanja. Odluka o lokaciji je više od same odluke, to je strateški potez izuzetno važan za realizaciju poslovnih ideja i prosperitet jedne kompanije.

Dok je u Evropi već odavno trend da moderan biznis bude lociran u centru grada, u Beogradu mnoge kompanije zbog nedostatka adekvatnog poslovnog prostora u centru imaju svoja sedišta na Novom Beogradu. Podaci na kraju trećeg kvartala 2017. godine svedoče da u ukupnoj ponudi modernog kancelarijskog prostora u glavnom gradu Novi Beograd učestvuje sa čak 73 odsto, dok je u centru grada locirano samo 22 odsto prostora ovog tipa, a 5% čine prostori u širem centru grada.

Da se i Beograd približava evropskim i svetskim metropolama, svedoči i nova poslovna zgrada A klase, Business Garden u centru Beograda, na raskrsnici ulica Starine Novaka i Kneza Danila. Ovo je idealna lokacija za kompanije koje žele da budu vidljive i prisutne na ovoj prestižnoj lokaciji povezanoj sa svim važnim institucijama. Ukupne površine od 16,000 m², sa 220 podzemnih parking mesta, 15 spratova, 4 lifta, Business Garden će svojim zakupcima ponuditi vrhunske uslove za rad u skladu sa njihovim profesionalnim potrebama. Ovaj moderan poslovni kompleks biće jedna od retkih zgrada sa LEED sertifikatom u Srbiji.

Ukoliko tražite poslovni prostor ili razmišljate da preselite sedište kompanije u centar grada, ekskluzivni zastupnik za izdavanje ove prve moderne poslovne zgrade je vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupacije.