BUSINESS GARDEN – IDEALNO RADNO OKRUŽENJE MORA BITI ZDRAVO

Prilikom odabira idealnog radnog prostora, niz je faktora koji se moraju uzeti u obzir. Kako savremeni čovek većinu svog vremena provodi upravo na poslu, prijatno i zdravo radno okruženje predstavlja imperativ za moderne kompanije koje vode računa, kako o svojim zaposlenima, tako i o uticaju na okolinu, ali i o smanjenju operativnih troškova. Može se reći da, ukoliko svoje poslovanje smestite u “zelenu” zgradu, svi su na dobitku.

Za kompanije koje vode računa o energetskoj efikasnosti, smanjenju troškova i boljim uslovima za rad, Business Garden predstavlja idealno rešenje. Najmodernija poslovna zgrada A klase u samom centru grada, jedna je od svega osam objekata u Beogradu koji poseduju prestižni LEED Gold sertifikat kao dokaz kvaliteta gradnje, uslova rada i boravka u prostoru.
LEED Gold sertifikat dodeljuje se isključivo objektima sagrađenim u skladu sa najvišim svetskim standardima zelene gradnje. Pri izgradnji LEED sertifikovanih zgrada, vodilo se računa o dizajnu, zelenoj infrastrukturi, energetskoj efikasnosti, korišćenju održivih građevinskih materijala, uštedi vode, smanjenju emisije ugljen-dioksida, unapređenju kvaliteta životne sredine u zatvorenom prostoru i brižljivom raspolaganju resursima. Pažnja je posvećena čak i najsitnijim detaljima – da svetlo ne bude prejako, da sijalice ne greju i slično. Uz značajne uštede u toku upotrebe objekta, LEED sertifikovane zgrade garantuju i visok kvalitet unutrašnjeg vazduha što utiče na zdravlje i efikasnost radnika, veću motivaciju i ređe izostanke sa posla.


Business Garden, osim zdravog radnog okruženja, nudi i brojne druge druge prednosti. Centralna gradska lokacija, obezbeđen podzemni parking za zaposlene, fleksibilan prostor koji se prilagođava potrebama zakupaca, povezanost sa svim značajnim institucijama i diplomatskim predstavništvima, kao i neposredna blizina elitnih vrtića i škola, najboljih restorana, kafića, prodavnica, apoteka i drugih korisnih lokala, svakako izdvajaju Business Garden kao pravi raj za zaposlene. Izraelski investitori „AFI Europe“ i „Shikun & Binui Group“ vodili su računa o svakom detalju pa lista zakupaca sa zvučnim imenima svetskog biznisa uopšte ne iznenađuje.
Svi koji žele da se i njihova kompanija nađe u izabranom društvu, mogu se obratiti ekskluzivnom zastupniku za izdavanje najsavremenije poslovne zgrade u centru, vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji CBS International, deo Cushman & Wakefield grupe.